VOOR

BURRATA – 9,50
Pompoenantiboise – Pompoenpitten – Pompoenolie – Rozijnencrostini

PASTA MET KALFSSUKADE – 11,50
Eekhoorntjesbrood – Parmezaan – Rucola – Truffelroom

GEBAKKEN GAMBA’S – 12,50
Couscous Salade – Mediterraanse Salsa – Venkel – Ras El Hanout Mayonaise

CARPACCIO SIMMENTALER RUND – 13,50
Vadouvan mayonaise – Bessenbalsamico – Hazelnoten
Oude Kaas – Zoet/Zure Pompoen & Waterkers

ROERGEBAKKEN VONGOLE “OOSTERSE WIJZE” – 13,50
Knoflook – Chilli – Citroengras – Room

GEMARINEERDE OSSENHAAS – 14,50
Aardappelsalade – Truffel – Gepofte paprika – Pickles – Waterkers

NAJAARSSALADE – 14,50
Gebakken Camembert – Geroosterde Biet – Kruidensla – Beukenzwammen
Macademia noten – Vijgen – Cranberrydressing

GEGRATINEERDE HALVE KREEFT OP ITALIAANSE WIJZE – 18,50
Tomatensalsa – Saffraansaus – Parmezaan – Basilicum
Bistro