VOOR

BURRATA – 9,50
Lauwwarme tomatensalsa – Extra Virgin olijfolie – Crostini’s

HUISGEMAAKTE HOLLANDSE GARNALENKROKET – 2 ST. 9,50
Old School Whiskeysaus – Botersla – Gefrituurde peterselie

SALADE EENDENBORST – 11,50
Kruidensla – Eendenlever – Vijgen – Frambozen – Pecannoten – Vadouvan dressing

TONIJNTARTAAR – 12,50
Mango – Briqeu deeg – Avocadocrème – Sesam – Lente ui

CARPACCIO VAN BLACK ANGUS – 13,50
Parmezaan – Tomaten antiboise – Amandelen – Saffraanmayonaise – Rucola

GEROOSTERDE BUIKSPEK – 13,50
Aardappelsalade – Pata Negra – Balsamico uitjes – Truffelmayonaise

PASTA GAMBERETTI 14,50
Verse pasta – Gamba’s – Chiliroom – Knoflook – Bosui

COQUILLES 3 ST. – 14,50
Crème van Bataat – Hooibergham – Ras El Hanout mayonaise – Pickles

HALVE KREEFT GEGRATINEERD – 18,50
À la Rockefeller