DOK BISTRO NIEUWS

DOK BISTRO NIEUWS … WIST U DAT…
DOK Bistro het kleine broertje is van DOK Bar & Bites maar dat we samen culinair hand in hand gaan! DOK Bistro gaat zich ook toeleggen op “kleine gerechten” met een dikke knipoog. Dus lekker aan tafel genieten van shared dining. Samen de lekkerste “kleine” gerechten delen. Geen zin om te delen, dan kies je toch gewoon jouw voor- hoofd- en nagerecht. Is DOK Bar & Bites vol? Loop dan even door naar DOK Bistro; wij zetten de muziek wat harder en serveren een lekker wijntje of Gin Tonic tot laat in de avond.

nieuwe Openingstijden: EASY LIKE SUNDAY “EVENING”
Ja weet je nog, Lionel Ritchie zong er over.. . Easy like Sunday morning… Nou wij doen het vanaf de zondagmiddag. Want vanaf 30 september is DOK Bistro i.p.v. de dinsdag, open op zondag! Heerlijk genieten op de laatste dag van de week. Laat jouw pannen gewoon even staan en kom heerlijk genieten van de Sunday evening bij de Bistro. Open vanaf 17.00 uur.

30 SEPTEMBER PROEFAVOND
Bijnaaaa is het zover, onze nieuwe kaart! Heerlijke gerechten die je eigenlijk gewoon moet voorproeven. Wil jij als eerste proeven? Reserveer dan jouw tafeltje voor onze heerlijke proefavond; 5 gangen met 5 bijpassende wijnen. Laat je alvast meevoeren langs de stijl van onze nieuwe kaart. Aanvang 19.00 uur. Reserveren is verplicht, kosten € 50,- p.p. Zien we jou als eerste?

1 OKTOBER NIEUWE MENUKAART
We gaan het najaar in! Na een heerlijke (na)zomer presenteren wij vanaf 1 oktober onze nieuwe kaart. Heerlijke gerechten, shared dining en passend bij het mooie gevoel van de herfst. We introduceren een nieuwe opzet van de kaart waarbij jij zelf de gang van de gerechten bepaalt, een soort mix ’n match van de menukaart. Je kan doorlopend genieten van onze nieuwe kaart. Benieuwd? Reserveer jouw tafeltje op 1 oktober en ontvang een bubbel van het huis.

14 OKTOBER LOVELY WEDNESDAY
Ja die 14 is toch wel een heerlijk getal. Dusss we schuiven alvast een stukje op om in de mood te komen alvast. Op 14 oktober hebben wij de Lovely Wednesday. Eigenlijk een heerlijk stukje romantiek in het najaar. Do you want to share your dinner with me? We hebben een heerlijk menu voor jullie samengesteld, een shared tasting menu. Heerlijk maar liefst 6 gangen en een bubbel van het huis. Romantiek gegarandeerd! Reserveer je tafeltje voor 2 of maak er een dubbel date van. Kosten € 45,- p.p.

25 OKTOBER WIJN EN SPIJSWANDELING
Wij zijn weer van de partij! Met DOK Bistro doen wij dit jaar mee met de Wijn- en Spijswandeling. Een heerlijke culinaire route door Dordrecht. Het beloofd een heerlijke herfstdag te worden. Heerlijke wijnen en fantastische spijzen, worden afgewisseld met een frisse neus langs oude grachten en historische panden. Kijk op www.wijnspijs.nl en boek jouw wandeling snel want de kaarten gaan hard!

8 NOVEMBER DOK’S LAZY SUNDAY
Hij is weer terug van weggeweest, DOK’s Lazy Sunday! Op zondag 8 november is het weer zover. De heerlijke zondag die je eigenlijk gewoon bij DOK móet doorbrengen. Geniet van heerlijke gerechten met bijpassende wijnen in een heerlijke ambiance met de lekkerste (live) muziek. Misschien komt Lionel ook wel weer voorbij in de playlist. Reserveer jouw tafeltje snel, uit ervaring kunnen we vertellen dat we snel door onze plekjes heen zijn. Kosten zijn € 50,- p.p. all-in.