NIEUWS

HEROPENING DOK BISTRO en DOK BAR & BITES

We mogen eindelijk weer onze deuren open gooien. Wel brengt dit wat aandachtspunten & maatregelen met zich mee. U heeft het onze Mark vaak genoeg horen zeggen; bij hoest, koorts of verkoudheid, blijf thuis! Wij vragen u dan ook om uw bezoek aan DOK even uit te stellen. Wij gaan u op een DOK manier weer een gezellige middag & avond laten beleven.

Beide zaken een extra dag open!

Met beide zaken gaan we een extra dag open, dus 6 dagen in totaal. Dit is voorlopig voor de maand juni. Bij Dok bar & bites is dit van dinsdag t/m zondag van 12.00 uur. Bij DOK BISTRO is dit van dinsdag t/m zondag vanaf 16.00 uur.
Bij DOK BAR & BITES reserveert u aan de deur bij dok bistro kunt u telefonisch en aan de deur reserveren. Bij DOK BAR & BITES reserveert u aan de deur, voor zowel het terras als binnen.

Bij DOK BISTRO kunt u telefonisch reserveren: 078 – 8432617 of aan de deur. Met drukke dagen gaan we met 2 zits werken. Dat houdt in dat zoveel mogelijk mensen kunnen genieten bij DOK BISTRO. De eerste zit is dan van 16.00 uur tot 19.00 uur en de tweede zit wordt van 19.00 uur tot sluit. Staat de drukte het toe dan kunt u uiteraard langer blijven genieten.

Zowel bij DOK BAR & BITES als DOK BISTRO werken we als volgt: Bij de entree wordt u welkom geheten door een gastheer of gastvrouw. Aan de deur worden een aantal vragen gesteld over uw gezondheid, er wordt gevraagd uw handen te desinfecteren en u wordt vervolgens naar de juiste tafel begeleidt.

TERRAS

Als het lekker weer is en dus terrasweer dan zijn er bij beide zaken genoeg plekken om buiten plaats te nemen. We hebben namelijk het terras opgeschort en de terrassen verbreedt. Wel geldt dat u alleen aan een tafel bediend wordt. Wij mogen niet bedienen op niet aangegeven plekken. Ook hier geldt weer dat er een gastheer of gastvrouw bij de ingang staat, die u een aantal vragen stelt over uw gezondheid, die u vraagt u handen te desinfecteren en u naar de juiste tafel begeleidt.

Voor de rest proberen we met overleg zoveel mogelijk de regels na te leven. We hopen hierbij dan ook op uw steun en medewerking in deze tijd. Wij als team DOK gaan er een mooie zomer van maken en staan positief, fris & schoon voor u klaar.

Openingstijden DOK BAR & BITES: dinsdag t/m zondag vanaf 12.00 uur.
DOK BISTRO: dinsdag t/m zondag vanaf 16.00 uur.
Deze tijden & dagen gelden voorlopig voor de maand juni.